Vi har valt ut ett antal franska produkter av högsta kvalitén. Kanske kan de confiterade anklåren bli din favoriträtt ...
Ank och gåsprodukter
Ankfett, anklever, anklevermousse, confit de canard, gåslever, gåsrillettes, rökt ankbröst paté.
Vinäger och dressing
Hallonvinäger, sherryvinäger, balsamvinäger, dragonvinäger, champagnevinäger, rödvinsvinäger från Meaux, dijonsenapdressing och dressing med äppelcidervinäger.
CORNICHONS
Geléer
Sauternegelé, Champagnegelé som passar bra till gåslever.
linser och bönor
Puylinser, röda linser, belugalinser, Berrylinser och flageoletsbönor.
Oliver
Svarta torkade oliver med provensalska kryddor, vitlöks oliver, Picholines oliver, cocktail oliver och Lucques oliver.
senap
Dijon senap, grov senap, grov senap från Meaux, Cognac senap, Savora, honung o balsamsenap och senap med provensalska kryddor, karljohanssvampsenap, olivsenap och dragonsenap.
marmelader
Vi har många olika sorters goda marmelader! Fikon, nypon, kvitten, rabarber, hallon m.m
Sniglar
Stora bourgognesniglar.
Soppor
Havskräftsoppa, hummersoppa och pilgrimsmusselsoppa.
KASTANJ
Hela kastanjer,kastanjpuré.
Valnötter, nötter och kastanjer
Vi får nyplockade valnötter från Grenoble i mitten av november varje år. De är AOP-märkta (Appellation d'Origine Protégée) vilket betyder att de alltid är av samma fina kvalitet. Vi får även in färska hasselnötter till jul: Kastanjer har vi i olika former: osötad kastanjpuré, sötad kastanjkräm och hela kokta på burk.
Olivolja
Vi har extra virgin olivolja från Castellas, Alziari, Nyons m.m. - Smaksatta olivoljor med basilika, vitlök/timjan och citron.
Egna blandningar av kryddor, oljor och vinäger
Vi gör ett antal goda blandningar själva och det vi är mest kända för är vår Persillade!
Salt och kryddor
Havssalt från Camargue och Guérande, sel gris, provensalska kryddor, rökt salt och piment d'Espelette.